Logistiek

Logistiek

Een uitgebreid magazijn met de nodige voorzieningen, zo kunnen wij onze klanten een volledige logistieke ondersteuning bieden. Hiervoor kunnen zij terecht in ons logistiek centrum te Bornem.

Order picking

Order picking

Wij stellen voor u de unieke pakken van uw klanten samen. Is de bestelling voor 4 uur bij ons, dan wordt het pakket de volgende dag geleverd. Een snelle service waar we trots op zijn!

Vervoer commissionnaire

Vervoerscommissionair

U bent opzoek naar een betrouwbaar transport van uw goederen? Als vervoerscommissionair organiseren wij uw transport.

Douane expediteur

Douane expediteur

Van douane-entrepot tot administratie, wij helpen u met plezier verder. Met onze vergunningen zorgen wij op een correcte wijze voor uw goederenstromen.

Value adding

Value adding

Wij creëren een toegevoegde waarde voor uw producten met een team dat opgeleid is om uw goederen klaar te maken voor transport.

Over ons

Een dynamisch team dat samenwerkt met betrouwbare partners. Actius is een nieuw bedrijf met vele jaren ervaring in de logistieke wereld, ontdek wie we zijn en hoe we werken.

Meer over ons

In beweging voor u

  • Een professioneel team dat steeds voor u klaar staat om al uw vragen te beantwoorden.
  • Als bedrijf staat Actius niet stil, zowel onze uitrusting als de kennis van ons personeel is steeds up to date.
  • Flexibiliteit, snelheid en vertrouwen zijn drie kernwaarden van Actius die doortrekken in al onze diensten.

AEO-label versterkt band met douane

AEO-label versterkt band met douane

Het is officieel. Logistiek dienstverlener Actius krijgt een certificaat als Authorised Economic Operator (AEO). Wat dat wil zeggen? De douanediensten in de Europese Unie beschouwen Actius als een betrouwbare partner.

CUBZZ in samenwerking met Actius en VRD

CUBZZ in samenwerking met Actius en VRD

Binnen de e-commercesector is er zowel plaats voor grote bedrijven, KMO's als start-ups. In een artikel van Jobat kan u lezen hoe Actius CUBZZ ondersteunt als starter in e-commerce. 

Order picking, een uniek pakket

Order picking, een uniek pakket

Iedereen is uniek en moet dus ook de mogelijkheid hebben om een uniek product of pakket te kunnen bestellen. Zo maakt Actius gebruik van order picking om iedereen deze persoonlijke service aan te bieden.