Logistiek

Logistiek

Een uitgebreid magazijn met de nodige voorzieningen, zo kunnen wij onze klanten een volledige logistieke ondersteuning bieden. Hiervoor kunnen zij terecht in ons logistiek centrum te Bornem.

Order picking

Order picking

Wij stellen voor u de unieke pakken van uw klanten samen. Is de bestelling voor 4 uur bij ons, dan wordt het pakket de volgende dag geleverd. Een snelle service waar we trots op zijn!

Vervoer commissionnaire

Vervoerscommissionair

U bent opzoek naar een betrouwbaar transport van uw goederen? Als vervoerscommissionair organiseren wij uw transport.

Douane expediteur

Maatwerk

Bij Actius zijn we trots op het feit dat ons team sterke logistieke en operationele ervaring heeft waardoor we een flexibele service kunnen bieden voor maatwerk die onze klanten nodig hebben.

Value adding

Value adding

Wij creëren een toegevoegde waarde voor uw producten met een team dat opgeleid is om uw goederen klaar te maken voor transport.

Over ons

Een dynamisch team dat samenwerkt met betrouwbare partners. Actius is een nieuw bedrijf met vele jaren ervaring in de logistieke wereld, ontdek wie we zijn en hoe we werken.

Meer over ons

In beweging voor u

  • Een professioneel team dat steeds voor u klaar staat om al uw vragen te beantwoorden.
  • Als bedrijf staat Actius niet stil, zowel onze uitrusting als de kennis van ons personeel is steeds up to date.
  • Flexibiliteit, snelheid en vertrouwen zijn drie kernwaarden van Actius die doortrekken in al onze diensten.

CUBZZ in samenwerking met Actius en VRD

CUBZZ in samenwerking met Actius en VRD

Binnen de e-commercesector is er zowel plaats voor grote bedrijven, KMO's als start-ups. In een artikel van Jobat kan u lezen hoe Actius CUBZZ ondersteunt als starter in e-commerce. 

Order picking, een uniek pakket

Order picking, een uniek pakket

Iedereen is uniek en moet dus ook de mogelijkheid hebben om een uniek product of pakket te kunnen bestellen. Zo maakt Actius gebruik van order picking om iedereen deze persoonlijke service aan te bieden.

Wat is een vervoerscommissionair

Wat is een vervoerscommissionair

Als vervoerscommissionair organiseren wij het transport van goederen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee, voornamelijk voor kleinere hoeveelheden.