Order picking, een uniek pakket

Iedereen is uniek en moet dus ook de mogelijkheid hebben om een uniek product of pakket te kunnen bestellen. Zo maakt Actius gebruik van order picking om iedereen deze persoonlijke service aan te bieden.

Order picking, een uniek pakket

Welkom bij Actius

Van KMO tot multinational, iedereen kan terecht bij Actius voor order picking. Wij hebben zowel ervaring met multinationals die dagelijks een groot aantal unieke pakketten aan hun klanten aanbieden als met KMO’s voor wie we kleinere hoeveelheden pakketten per dag verwerken. Wij kunnen steeds voor al onze klanten een op maat gemaakte service aanbieden.

 

Hebt u een webshop en wenst u snel in te spelen op de bestellingen van de klant dan bieden wij u een ideale combinatie. Zodra de bestelling van uw webshop bij ons binnen komt handelen wij snel om het pakket klaar te maken voor verzending of ophaling door de klant.


Wat zijn onze troeven

Warehouse Management System
Wij behouden steeds een duidelijk overzicht van alle producten in ons magazijn. Net zoals al onze klanten steeds een duidelijk overzicht van al hun producten hebben in ons magazijn.

 

Elektronische transport band
Om nog sneller, efficiënter en veiliger te kunnen werken beschikken wij over een elektronische transport band om goederen te vervoeren binnen het magazijn.

 

Een professioneel team
Er staat steeds een goed opgeleid team klaar dat met de nodige zorg alle producten en pakketten behandeld.

 

Snelheid
Een goede organisatie en planning binnen het bedrijf zorgt ervoor dat wij iedere bestelling snel kunnen verwerken.

 

Een ideale locatie
Ons magazijn met order picking afdeling is gelegen in Bornem naast de autoweg N16. Deze locatie ligt centraal in de gouden driehoek “Brussel/Anwerpen/Gent” om uw goederen snel te transporteren over heel België.

 

Uw klanten kunnen bij ons afhalen
Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om hun klanten pakketten te laten afhalen bij ons en te betalen met cash of Bankcontact.


Interesse of meer weten?

Neem contact met ons op: info@actius.be of via onze contactpagina.