Wat is een vervoerscommissionair

Als vervoerscommissionair organiseren wij het transport van goederen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee, voornamelijk voor kleinere hoeveelheden.

Wat is een vervoerscommissionair

Vergunningen

Om als vervoerscommissionair of vervoermakelaar aan de slag te kunnen moet men in het bezit zijn van een vergunning. Deze vergunning brengt verschillende voorwaarden en verplichtingen met zich mee. De voorwaarden vatten samen waaraan een bedrijf moet voldoen om te mogen functioneren als vervoerscommissionair. De verplichtingen beschrijven waartoe de vergunninghouder verplicht is met betrekking tot de vergunning.

 

Meer informatie: http://bito-ibot.be/index.php?navigatieid=39


Wat zijn de voordelen

Als vervoerscommissionair kunnen wij onze klanten verschillende voordelen aanbieden. Eén van de voornaamste voordelen is deelvrachten of deelpartijen, dit is voornamelijk interessant voor kleinere hoeveelheden.

 

Deelvrachten zorgen ervoor dat de kosten gedrukt worden en wij een betere prijs kunnen geven aan onze klanten. Door het samenbundelen van verschillende deelvrachten worden de transportkosten sterk verlaagd.

 

Een ander voordeel waarover wij als vervoerscommissionair beschikken is dat wij onze klanten een totaalpakket kunnen aanbieden. De combinatie van order picking, value adding, douane expediteur, logistiek en vervoerscommissionair zorgt ervoor dat wij een totaalpakket voor uw goederen kunnen aanbieden.

Onze partners

Als lid van de VRD Groep werken wij steeds samen met vaste partners. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij onze klanten een flexibel en betrouwbaar transport van hun goederen kunnen aanbieden.