Logistiek

Een uitgebreid magazijn met de nodige voorzieningen, zo kunnen wij onze klanten een volledige logistieke ondersteuning bieden. Hiervoor kunnen zij terecht in ons logistiek centrum te Bornem.

Logistiek

Uitgebreid magazijn

 

Voor de opslag van goederen beschikken wij over een twee verschillende soorten magazijn. Als eerste beschikken wij over opslagruimte voor de stockage van goederen, als tweede beschikken wij over een gespecialiseerd onderdeel voor order picking. Al onze magazijnen zijn uitgerust met rookdetectie, sprinklerinstallatie en alarm om de veiligheid van uw goederen te verzekeren.

 

Om onze logistieke activiteiten in het magazijn te beheren wordt er gebruik gemaakt van een “Warehouse Management System”. Dit systeem geeft niet enkel ons een duidelijk overzicht, ook onze klanten kunnen hierdoor hun stock op ieder moment raadplegen.

Logistiek organisator

 

Hoeveel stock is er aanwezig in ons magazijn of waar bevinden bepaalde orders zich. Wij zorgen er steeds voor dat u een antwoord heeft op deze vragen. Wij plannen voor u al uw logistieke activiteiten en zorgen voor een duidelijk en correct overzicht heeft van al uw goederen.

 

Als lid van de VRD Groep kunnen wij verschillende logistieke activiteiten uitbesteden aan onze partners. Deze uitbestedingen zorgen ervoor dat wij steeds snel kunnen inspelen op de behoefte onze klanten. Als logistiek organisator zorgen wij voor snel en efficiënt werk.

Logistiek is meer dan opslag en transport

Wij organiseren voor u alles omtrent logistiek en zorgen steeds voor een correct en professioneel overzicht van al uw goederen.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder!