Order Picking / Order Fulfillment

Wij stellen voor u de unieke pakken van uw klanten samen. Is de bestelling voor 4 uur bij ons, dan wordt het pakket de volgende dag geleverd. Een snelle service waar we trots op zijn!

Order picking

Jarenlange ervaring

 

Order picking is een van de activiteiten waar wij bij Actius het meeste ervaring mee hebben. We zijn meegegroeid met onze klanten en hebben geïnvesteerd in de nieuwste materialen.

 

Voor order picking beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Wenst u uw order reeds morgen te ontvangen bij uzelf of bij uw klant dan maken? Indien u voor 4 uur uw bestelling(en) doorgeeft wordt er de volgende dag nog geleverd of ligt het klaar om af te halen. Naast de levering van een pakket kan uw klant, indien gewenst, het pakket zelf komen afhalen. Een balie met een professioneel team staat klaar voor uw klanten die desgewenst met cash kunnen betalen.

Snel en correct

 

Omdat we als bedrijf steeds blijven investeren in de nieuwste technologieën en materialen kunnen we een snelle service aanbieden tegen een correcte prijs. Zo beschikken wij over een elektronische transportband om goederen en pakketten op een snelle en veilige manier binnen het magazijn te transporteren.

 

Ons Warehouse Management System zorgt ervoor dat u steeds op de hoogte blijft van al uw goederen. Hierdoor kan u de stock bijhouden van al uw goederen en kan u uw pakketten traceren. Wij geven uw klanten een snelle en correcte service zodat uw bedrijf kan groeien.

Vandaag besteld morgen bij uw klanten

Wij bieden onze klanten een snelle en correcte service aan, deze service is het gevolg van jarenlange ervaring en een continue investering in materiaal en personeel.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder!