Value adding

Wij creëren een toegevoegde waarde voor uw producten met een team dat opgeleid is om uw goederen klaar te maken voor transport.

Value adding

Van pakket tot ...

 

Al onze medewerkers zijn opgeleid om uw producten van levering tot verzending klaar te maken. Wij zorgen voor de nodige meerwaarde bij uw producten, van de samenstelling van een pakket tot de afwerking van uw producten. Deze productafwerking kan gaan van twee onderdelen samen verpakken tot onderdelen monteren. Enkele voorbeelden van value adding die wij reeds gerealiseerd hebben: samenstelling pakketten, etikettering van producten, productafwerking en verpakking.

 

Ook co-packing behoort tot ons aanbod, wij verpakken uw goederen op een professionele manier om deze zo af te leveren bij uw klanten.

Technologie

 

Als bedrijf investeren wij steeds in de nieuwste technologieën om zo goed en efficient mogelijk uw producten te verzorgen. Zo beschikken wij over een volautomatisch inpak-toestel om uw producten professioneel en veilig in te pakken. Ook een transportband in het magazijn zorgt voor een veilig intern transport van uw goederen om snel, veilig en efficient om te kunnen werken.

 

Naast de investering van materiaal investeren wij ook in ons personeel, deze investeringen zorgen ervoor dat wij onze klanten steeds kunnen helpen op de beste manier.

De meerwaarde voor uw producten

Wij investeren in technologie om zo onze klanten steeds de beste service te kunnen bieden. Een professionele manier van werken staat bij Actius centraal.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder!