Vervoercommissionair / Nationaal en Internationaal transport

Indien u bent opzoek naar een betrouwbaar transport van uw goederen dan organiseren wij uw transport.

Vervoer commissionnaire

Nationaal en internationaal transport

 

Als vervoercommissionair organiseren wij voor onze klanten zowel nationaal als internationaal transport. Naast het klassieke wegtransport organiseren wij ook transport via de spoorweg, water en lucht.

 

Door onze jarenlange ervaring kan u op ons rekenen tot in de details. Wij hebben kennis van alle verplichtingen die moeten worden voldaan bij zowel nationaal als internationaal transport. Door gebruik te maken van groepage en deelvrachten kunnen wij ook een lage prijs garanderen.

Onze partners

 

Wij werken enkel samen met betrouwbare partners om uw goederen op een correcte manier te transporteren. Als lid van de “VRD Groep” kunnen wij onze klanten dit dan ook garanderen en kunnen zij hun transport met een gerust hart uit besteden aan ons.

 

Door een nauwe samenwerking met onze partners kunnen wij naast kwaliteit en snelheid ook flexibiliteit aanbieden. Deze flexibiliteit maakt het voor ons mogelijk om in te spelen op de wensen van de klant.

Vertrouwen, kwaliteit en snelheid

Deze vier kernwaarden staan bij Actius centraal staan als vervoercommissionair. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen staan wij nooit stil en werken we steeds naar de beste service.

Hebt u reeds vragen? Wij helpen u met plezier verder!